duminică, 7 decembrie 2008

Desen.fantezii.pensula.joc.culori..


In camera e semiintuneric.. Ei ii place sa picteze doar noaptea cu sevaletul inconjurat de lumanari. Culorile sunt mult mai calde si dorintele transpuse pe panza aproape ca … ard.

Foc.S a aprins.Fum. A ramas cateva momente nemiscata , cu tigara intr o mana si cu pensula in cealalta. Incepuse desenul cu mult timp in urma dar parca nu vroia sa l termine.

El .. Toarna vin in pahare. Inca mai era o sticla nedesfacuta..In locul ala e atat de intuneric incat daca ar fi intrat cineva in camera nu ar fi observat o decat pe ea.Imbracata intr o camasa alba aproape desfacuta..in camasa lui,care acum era ca o parte din desen.

Ii place sa o priveasca cum , prinsa in jocul culorilor nu mai e atenta la nimic altceva..  cum uneori nervoasa tranteste pensulele , amesteca acuarelele cu mana , isi aprinde cate o tigara si inca o data vrea sa renunte. Inca o data,dar niciodata nu o face..

“Sterge ti zambetul ala ironic de pe fata.. “

“Imi place sa vad cum te chinui..”

“Poate vrei sa te colorez” rade si arunca in el cu o pensula.

El..Nu zice nimic.Se ridica.. Ia pensula plina de rosu de jos.. Ea ramane nemiscata. Ii prinde parul, i l umple de culoare si o strange in brate.

“O sa l terminam impreuna.”

“Sau facem altul nou.Avem o bucata de panza prea monotona..” Ia cearsaful alb de pe pat si il intinde pe jos.

Ea incepe sa se plimbe pe fiecare parte a corpului lui cu o pensula..O lasa pe jos si amesteca nuantele cu mana.Din cand in cand se aprindea cate o lumina puternica pe strada..in camera nu mai e chiar asa de intuneric.Atunci se puteau observa zambetele.

Afara se aude un”Poc” ..Ea se sperie si il strange cu degetele..de spate..."ce nebunie"...apoi iar liniste..se auzeau toate..tresaririle..rasuflarile...Ar fi vrut sa tipe.dar..era atat de liniste incat..tot ce a facut a fost sa il muste tare de gat....si...el sa o zgarie pe spate. apoi..

apoi..erau..amandoi..un..trup..un.ritm..un sarut..o senzatie..si la sfarsit un cearsaf colorat.

“mai tu ,mai eu , mai noi ca niciodata…”


2 comentarii:

INeedADream spunea...

:) foarte dragut
P.S: Da, Pesti le cuprinde pe toate:D

Anonim spunea...

http://www.madone.ro/01-02-2009/Am-dat-startul-la-concurs.html