duminică, 28 februarie 2010

Imi place..



Imi place cand imi miros mainile a portocala. Cand alerg pe un camp..Iarba verde..Imi place sa alerg prin ploaie. Imi place si dupa ce ploua, racoarea.. Sa merg cu trenul.Garile. Sa fac poze unde vreau eu. Sa pictez sau sa citesc pe plaja la mare. Sa fiu desenata. Sa fac o surpriza.

Imi place fagurele, culoarea naturala a parului, sa fie verde peste tot, cerul senin, chestiile mentolate, sunetul galetii cand atinge apa din fantana, sa mananc cirese din pom.

Imi plac oamenii de munte, animalele mici, parul cret, sa ascult muzica pe intuneric, sa ma uit la poze vechi, sa imi amintesc lucruri din copilarie, sa scriu versuri sau citate, sa imi imaginez .

Imi place sa zbor cu parapanta, sa urc pe munte,sa ma plimb, sa patinez, sa inot, sa ma simt libera. Imi plac delfinii, tatuajele temporare, documentarele despre fantome, filmele psihologice, tigarile ultra- lights.

Imi place vinul rosu, sunetul raurilor, sunetul valurilor, sa incerc sa rezolv probleme de logica si Sudoku. Sa reusesc. Sa ma joc pe calculator, sa ma intalnesc cu cineva de care mi a fost dor,sa daruiesc.

Imi place guma de mestecat pentru copii, sa mananc acadele mari,mari , sa beau cafea dimineata, sa imi zambeasca lumea, sa cant la concerte, pentru ca este foarte galagie, sa primesc mesaje, sa citesc carti care mi plac pana dimineata.

Imi place sa fiu singura uneori, sa mai urc in Piatra Craiului, sa iubesc, sa colectionez cheite, sa nu imi fie rusine sa dansez, sa fac pe cineva mandru de mine, sa fac foc din pastille de tantari, sa stau de vorba cu luna..

Imi place cand imi miros mainile a portocala...

Vreau.

5 comentarii:

Anonim spunea...

imi plac enumeratiile :)

Anonim spunea...

Ai dreptate,esti de pe luna.Ideea e ca nu esti extraterestra,sau nu pari,sunt sigur ca extraterestrilor nu le plac portocalele!Deci.....hibrid ceva?Lasand gluma la o parte te felicit ca existi:)Esti un specimen pe cale de disparitie.

Anonim spunea...

Amiable brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

Cristina spunea...

nici n-ai idee cat de mult imi place ce ai scris ♥

Unknown spunea...

Foarte Frumos :) Imi place...